19.02.2011

De ce?

Nu inteleg de ce omul nu poate accepta anumite lucruri. Ca de exemplu ca oamenii se pot schimba, ca copii cresc, ca toate lucrurile trec si ca toate lucrurile se intampla cu un scop. De fapt omul de obicei are tendinta sa se ia dupa "turma" desi ca structura sufleteasca fiecare este unic/diferit/autentic.Si atunci cand un om se ia dupa ceilalti inseamna ca este nesigur in fortele proprii , ceea ce este o prostie pt ca dupa parerea mea, fiecare individ are un talent care il poate exploata la maxim , insa nu toti ne gasim punctul forte sau daca il gasim nu il exploatam din jena ca ce va zice X,Y,Z si atunci dam cu piciorul fericirii noastre. De aceea cred ca merge atat de rau lumea din ziua de azi. De exemplu la mine in oras cele mai bine platite meserii sunt in general la politie si penetenciar. Si 90 % din cei care gata liceul la noi in oras , dau ori la politie , ori la penetenciar :)) Au saracii un spirit de turma , si 80% din ei cad examenu pt ca nu au aptitudini pentru acest servici. Si atunci ma intreb de ce fac asta tinerii? Poate ca si ei se intreaba lucrul asta ... Numai eu ma intrebam cateodata : Doamne ce caut eu aici? . Si tot am facut lucruri impotriva vointei mele si probabil voi mai face multe ... Din pacate si mie mi se intampla cateodata sa nu am incredere in deciziile mele personale si atunci de teama esecului prefer sa urmez hotararile care le iau altii pentru mine . Ceea ce e o prostie! Pana me! Mi-am promis mie , ca niciodata nu o sa mai urmez sfaturile altora. Nu o sa le refuz total. Cand voi primi un sfat il voi asculta si voi lua din el ceea ce cred eu ca este benefic pentru mine, insa niciodata nu voi mai asculta in totalitate de altii, pt ca se intampla ca unii sa fie invidiosi, iar cu sfaturile lor sa iti injecteze venin.



2 comentarii:

  1. da ai dreptate pt ca trebuie sa distingi raul de bine din sfaturi si persoanele care tzi le dau trebuie sa le cunosti bine inainte d a lua in considerare sfaturile sale...ca poate ca o persoana sa iti vrea raul si iti da sfaturi doar asa pt cum ai zis "sa iti injecteze venin" in viata asa ca ai mare grija ca viata asta e o mare curva si nu stii niciodata cand o sa apara curva asta in fata ta...take care...

    RăspundețiȘtergere
  2. ms Lordule :* Vorba aia : "Nimeni nu moare virgin pt ca viata ne fute pe toti. Viata e ca PULA , unii o au lunga, altii scurta :)

    RăspundețiȘtergere