09.02.2011

Viata Dubla

Este greu sa duci o viata dubla. Sa vrei ceva si sa faci altceva , sa crezi ceva si sa minti, sa-ti doresti sa faci ceva si nu poti fiindca societatea te vrea doar o marioneta intr-o lume "perfecta". Si daca m-a intrebat vreodata daca am masca ... am spus NU! De fapt chiar asta a fost masca mea ... Si m-am saturat sa o mai port... Sa cred ceva si sa zic altceva ... de ce? Ca ce chestie? Ca sa ma placa cineva? Nu o sa mai fac asta ... O singura persoana m-a determinat sa fac ceea ce fac acum ... Acea persoana a spus : "Acum imi dau seama cine esti de fapt."... Si da! Desteapta persoana! Chiar si-a dat seama! Asta este cand ma calca cineva pe bec ... Sunt rea , chiar foarte rea ... Si intradevar recunosc DUC O VIATA DUBLA in ce sens nu pot sa spun ... Pot doar sa spun ca eu chiar am prieteni adevarati langa mine, care chiar imi doresc binele si apreciez asta ...Doar prietenii mei (cei adevarati) ma cunosc cu adevarat...Restu PAS :)) Oricum , nu mai vreau sa duc o viatza dubla , nu mai pot sa o duc , insa totusi imi e greu sa ma desprind de ea fiindca nu stiu daca merita...E cu risc si sincer as parea proasta daca as mai risca odata... Asta este...Acum ma tot gandesc ce sa fac...
Off! Si vine si Valentine's Day! Fut Valentine's Day! Mai ales ca nu prea am avut noroc in dragoste ... Pff ...Adica am avut parte de doi tradatori (ei doi mi-au fost dragi), unul m-a invatzat sa iert si sa iubesc , celalalt m-a invatzat sa imi calc pe orgoliu , sa visez si sa cred in visele mele. Desi primul e mai mare cu vreo 2 ani ca al doilea era mai imbecil :-j Al doilea ii un nenorocit :-j Pff... Isi gaseste tot felu de pitziii si tot la mine se intoarce :-j Primul a iesit din peisaj insa problema e urmatoarea pt ca eu il cred pe asta micu' un mincinos ordinar , nenorocit si excroc sentimental , si nu mai stiu cand zice adevaru, cand glumeste sau cand minte :-? Deci rezultatul e urmatorul : 
- M-am apucat de sala :))
-Maine imi cumpar ceaiuri de slabit :-j
-Vreau sa imi schimb garderoba
-Nu ma mai suport pe mine 
-Imi vine sa dau cu pumnii in pereti :-W
-Am cine stii ce vise 
-Inebunesc :O:O:O:O:O:O
Si acum aplicand TEOREMA REDUCERII LA ABSURD (By Feu' - fostu prof de mate) :
Teorema reducerii la absurd consta in a presupune propozitia falsa si ipoteza ramane acceasi , iar apoi prin judecati logice , pornind de la concluzia facuta , ajungem la o propozitie care contrazice ipoteza ceea ce reprezita ca concluzia este falsa!!! 
Asa ca : 
Daca consider ca propozitiile de mai sus false dar problemele de cuplu raman aceleasi , iar apoi ajutata de Blajanca, noi cu judecatile noastre logice , pornind de la concluzia facuta (mincinos, excroc etc...) , ajungem la o propozitie care contrazice ipoteza noastra sin care rezulta ca Asta Micu' nu e un excroc , mincinos , etc...
Deci asta ce inseamna? Ca eu nu inebunesc :)) 
Dar tot la concluzia ca FUT Valentine'S Day ajung :))

Un comentariu:

  1. :)) Problema de logica mi-a pus ceva probleme... însă atâta timp cât Asta Micu nu e nu escroc sau mincinos, nu rămâne decât să te bucuri de sfânta sărbătoare a îndrăgostiților de una singură! E benefic!

    Felicitări, frumos articol! Haios! :)

    RăspundețiȘtergere